Aparat de masaj anticelulitic Beper Review

Aparat de masaj anticelulitic Beper

 

 

Aparat de masaj anticelulitic Beper lipomodelator este un dispozitiv cu tehnologie moderna inovator conceput pentru a imbunatati microcirculatia si a elimina celulita.Celulita este una dintre cele mai de temut imperfecțiuni pentru femei. In zilele noastre femeile moderne sant implicate in diverse activitati si trebuie sa mai indeplineasca si datoria de sotie sau mama.Din lipsa timpului sau alte cauze nu este întotdeauna posibil să ai grijă de corpul tău cu mișcare ,sport și alimentație sănătoasă. Din acest motiv, au fost concepute aparate de ultimă generație care pot fi asociate cu rutina zilnică, stimulând circulația sângelui și dizolvând celulita care se depune pe diferitele zone.Unul din aceste aparate ultra moderne este Aparatul Beper, masaj anticelulitic,  40.500 lipomodelator care combate celulita si aspectul inestetic al pielii, datorita actiunii triple a masajului circular, presiunii pneumatice si caldurii infrarosii.

 

Masaj anticelulitic

 

Masajul anticelulitic este cea recomandată si sigura metodă de înlăturare a celulitei. Masajul vibrant are tehnologie inteligentă cu infraroșu care elimina toxinele  si excesul de grăsime  datorită acțiunii de vibratie termoactive. Executat cu regularitate, ajută la distrugerea mecanică a țesutului celulitic, netezind suprafața pielii.Rezultatul este opiele sanatoasa si tonifiata cu reducerea vizibila a celulitei.Îmbunătățește microcirculația pielii prin eliminarea toxinelor localizate, modelează corpul și netezește ,da elasticitate si compactitate tesutului pielii sau pentru a face corpul ferm si tonifiat.

 

 

Cum funcționează masajul anticelulitic Beper

 

Masajul anticelulitic Beper este un instrument excelent pentru a scapa de celulita.Trebuie utilizat în combinație cu o dietă sănătoasă si o viață regulată , astfel încât să faciliteze procesul de îmbunătățire a corpului și de eliminare a tuturor toxinelor acumulate.Este dotat cu 4 capete și 4 moduri de masaj cu infraroșu: modelarea, tonifierea,netezirea, și distrugerea cojii de portocală prin îmbunătățirea circulației sângelui.

Comoditatea masajului anticelulitic Beper este de a-l putea folosi în orice moment al zilei sau al nopții direct acasă, fără a fi nevoie să se miște. Ce zone pot fi tratate?

  • Picioarele, plasarea masaj la înălțimea genunchiului prin alunecarea încet-încet în sus. Mergeți pe întreaga lungime a coapsei și începeți de la început.
  • Brațele, începând de deasupra cotului ajungând la axilă și apoi în sens invers
  • Fese, făcând o mișcare de jos în sus sau circulară.
  • Abdomen, efectuarea masajului de la buric la exterior.

Sfatul este sa faci un masaj zilnic de 15 minute si dupa primele rezultate poți începe faza de întreținere prin implementarea masajului doar de trei ori pe săptămână.

Caracteristici:

 

 

Este usor de utilizat datorita manerului ergonomic. Livrat cu 4 capete interschimbabile. Viteza și puterea vibrațiilor sunt reglabile cu funcția de masaj cu vibrații în infraroșu.Îmbunătățește microcirculația pielii prin eliminarea toxinelor localizate, modelează corpul și netezește si da elasticitate  tesutului pielii

Masajul vibrant are tehnologie inteligentă cu infraroșu, îndepărtând excesul de grăsime și toxinele datorită acțiunii termoactive.

Are o triplă acțiune care acționează împotriva celulitei și relaxării musculare prin restabilirea mișcării circulației sanguine.

Este echipat cu patru capete  care au fost concepute pentru a fi folosite in functie de zona de tratat. Au o formă diferită și lucrează  pentru a obține rezultate optime încă de la prima utilizare.

Putere: 25 W
Dimensiuni produs: 16X11X13,5CM
Material: ABS
Greutate neta: 1,20 KG
Dimensiune cutie:26X11X20 CM

 

Cum funcționează masajul anticelulitic Beper