Aparat hot dog

Un aparat hotdog este un electrocasnic  conceput pentru gatitul hotdog-urilor: faimoasele chifle cu crenvursti Hot dog-ul  este un aliment tipic din America si Anglia care nu este altceva decat un sandviș care are in interior un crenvurșt.Dar si  în Romania are numeroși admiratori care din cand in cand savureaza aceste alimente. .Pregătirea unui hot dog bun nu este ușoară și este esențial să aveți un aparat de preparat hod dog.Acum datorita aparatelor casnice pentru pregatirea acestor alimete nu mai este nevoie sa iesim din bucataria noastra pentru a avea un hog hog deliciosDupa o analiza amanuntita a produselor de pe piata  din acesta nisa am ales aparatul de la Beper P101CUD501

MAȘINA DE HOTDOG CU ABUR

Mașină ideală care foloseste aburul pentru prepararea hot-dog-urilor.Este echipat cu o tija de încălzire din oțel pentru a încălzi pâinea. Rezervor de apă antiaderent cu indicator de nivel maxim. Recipient crenvurșt și capac din plastic.Datorita demontarii pieselor se curata foarte usor. De asemenea, se poate folosi foarte bine si  pentru gătirea la abur de ouă și legume.

Aparat de preparat Hot Dog, 350W, Beper, P101CUD501

DIMENSIUNI PRODUS: 25X13X27 CM
MATERIAL: ABS / OTEL / ALUMINIU CU
ACOPERIRE ANTIADERENTĂ
PUTERE: 350 W
GREUTATE NETĂ:
DIMENSIUNE AMBALAJ: 27X56X30 CM

Electrocasnic  pentru a prepara hot dog
Se poate de prepara cu aburi a pana la 6 bucati hot dog odata
Material: ABS, otel inoxidabil, aluminiu cu invelis antiaderent
Putere: 350 W
Tija  de incalzite din otel inoxidabil pentru incalzirea painii
Rezervor pentru apa antiaderent cu indicator al nivelului MAX
Capac din plastic, ambele detasabile pentru curatare usoara
O alta utilizare a dispozitivului este fierberea cu ajutorul aburilor a legumelor si oualor
Buton pornit/oprit si picioruse antialunecare
Greutate neta 6,5 KG
Dimensiuni: 25X13X27 CM
material: ABS, otel inoxidabil, aluminiu cu invelis antiaderent

🎡 DIRECT ACASĂ: Cu aparatul de hot dog Beper puteți prepara cu abur crembusti acasa fara a fi nevoie sa iesiti in piete sau pe strada. Puteti saavura sănătos un sandviș  cu ketchup,sos, muștar,  etc.
🎡 GĂTIRE LA ABUR: În funcție de nevoie, poți profita de gătirea la abur pentru a te bucura de preparatul tău preferat.Recipientul pentru hot-dog-uri la abur poate fi folosit și pentru legume și ouă.
🎡 DESIGN: Stilul colorat și atrăgător este perfect  a folosi dispozitivul  i la zile de naștereși grătare cu prietenii.
🎡 UȘOR DE CURĂȚAT: La sfârșitul utilizării, imediat ce mașina s-a răcit, puteți scoate recipientul pentru curățare și ștergeți tija cu o cârpă umedă.
🎡 FUNCȚIONALĂ: Conectați cablul de alimentare, aranjați cârnații și așteptați 6 până la 8 minute pentru ca aceștia să fie gata. Introduceți pâinea în tija de încălzire astfel încât să se potrivească perfect în centru și scoateți-o după câteva minute. Ușor și distractiv de folosit!

Beper

Beper este o companie care are activitate principala producerea si comercializarea de electrocasnice pentru casa si bucatarie .Are sediul in provincia Verona Italia.In ultimi ani acesta companie a investit enorm in cercetare  și selecția celor mai bune tehnologii. Calitatea este o cerință esențială pe piata europeana si diferența pe care o poate face un produs de înaltă performanță.Cateva produse de calitate ale acestui brand:Aparat pentru vata de zahar,,Aparat masaj anticelulitic,Tigaie de facut clatite,aparat pentru omleta ,Cuptor multifunctional Hot Air fryer ,storcator de fructe,Aparat de facut mini placinte/tarte,Cuptoare electrice,Aparat de facut vafe/gofreTensiometru de brat,Tensiometru de incheietura,Aparat pentru prepararea clatitelor,Friteuza cu aer cald,Cuptoare cu microunde,Friteuza cu ulei,Racitoare purificatoare de aer.Inainte de scoaterea produselor pe piata ele  sunt supuse unor teste riguroase înainte, după și în timpul producției, cum ar fi testele de durata de viață a produsului ,consum de energie și tensiune ,analiza componentelor chimice și fizice și tensiune.Toate produsele sunt certificate conform standardelor europene