Aspirator fara sac Zilan

Cu o tehnologie de filtrare eficienta si cu un nivel de zgomot foarte scazut ofera rezultate uimitoare de curatare.Echipat cu un tub telescopic de 78 de cm si cu capul de aspirare de înaltă performanţă , înlătură murdăria în profunzime de pe toate tipurile de suprafeţe.Capacitate de colectare praf 2 litri,puterea motorului de 750 w si sistem de filtrare H.E.P.A.

Vezi produs
Aspirator fara sac Zilan Nitro, 750 W

Aspirator Cu sac

Orice casa mica sau mare, cu multi sau cu putini membrii, are nevoie de un aspirator fiabil, care sa curete rapid si eficient praful adunat mereu atat de usor. Aspiratorul electric ZLN8471 te va ajuta sa aduci mereu casa ta la starea sa initiala, aceea in care totul straluceste de curatenie

Vezi produs

Aspirator Vertical Zilan

Aspirator vertical reincarcabil, fara sac, Zilan ZLN1099,perie electrica, filtru hepa,  autonomie 24 minute.Foarte usor de folosit ,manevrat si demontat.Cu un tip de alimentare tip baterrie  de 22 v,reincarcabila cu autonomie de lucru de 24 minute.

Add Any content here

Aspirator vertical

Un ajutor la curatenia in locuinta foarte excelent

Vezi produs

Aspiratoare Zilan

Tuturor  ne place sa locuim  in o casa curata si aerisita.Dar pentru a reusi asta trebuie sa consumam mult timp si energie.Dar in zilele noastre cand,din caza rutinei zilnice plina de activitai, nu stim cum sa ne impartim timpul. Cu oboseala care se acumulează în timpul fiecarei zi , nu este întotdeauna posibil să găsiți timp pentru a curăța casa în mod corect.Electrocasnicele  care ne ajuta sa avem  o locuință curată, proaspătă, de nelipsit în fiecare casă,sunt fără îndoială aspiratoarele.

Clasificare

Acestea pot fi clasificate după constructie ,scop, tipul sacului,modul configurării, utilizării:

După tipul sacului: aspirator cu sac ( hârtie sau textil), fără sac (cu recipient din plastic), cu sistem de filtrare prin apă, cu aburi,cu spălare (pentru spălat covoare),combinat;
După construcție (configurare): aspiratoare clasice, verticale, de tip stick, de mână (manual), robot (care aspiră singur).
După scop:Casnic,de mașină (auto) aspirator industrial,  etc;
După modul de lucru: uscat/ aspirator umed (aspirare umedă) ;

Caracteristici

Puterea aparatului:Puterea este măsurată în wați (W), iar cu cât există mai mulți wați, cu atât puterea de aspirație va fi mai mare.
Capacitatea rezervorului:Într-un aspirator  această capacitate variază între 1,5 și 8 litri
Posibilitatea de utilizare:Un aspirator bun va veni la set cu o gamă variată de duze pentru a aspira podele,tapițerie, mobilier, textile,  și chiar interiorul automobilelor.
Zgomotul produs: 50dB (în cazul aspiratorului silențios) – 90dB;
Tip de filtru:Sistemul de filtrare este foarte important, protejează motorul, menținând praful în interior. Cel mai popular, recomandat  este HEPA (High Efficiency Particulate Air), capabil să elimine 99,9% impurități din aer, datorită mai multor nivele de filtrare mai ales daca aveti persoane alergice in casa;

 

Un aspirator este un aparat electric folosit pentru curatarea pardoselilor si a mobilierului, prin aspirarea prafului, resturilor si a altor impuritati. Functiile principale ale unui aspirator sunt:

  1. Aspirare: Acestea sunt cele mai importante functii ale unui aspirator, deoarece acesta are rolul de a elimina praful, mizeria si alte impuritati din casa sau birou.
  2. Filtrare: Aspiratoarele moderne au filtre speciale care ajuta la curatarea aerului pe care il inhaleaza. Acest lucru este important pentru persoanele care sufera de alergii sau pentru cei care doresc sa respire un aer curat.
  3. Reglarea puterii: Un aspirator poate fi reglat pentru a obtine o putere de aspirare mai mare sau mai mica, in functie de tipul de suprafata pe care se lucreaza.
  4. Accesorii: Un aspirator poate fi dotat cu o serie de accesorii, precum perii sau furtunuri, care ajuta la curatarea mai usoara a diferitelor zone ale casei sau biroului.
  5. Design ergonomic: Un aspirator cu un design ergonomic poate fi manevrat cu usurinta si poate fi stocat in siguranta, astfel incat sa ocupe un spatiu minim in casa sau birou.

 

 

 

 

Aspiratoare Zilan Magazin electrocasnice