Feliatorul electric Zilan este electrocasnicul creat  să taie alimentele cu ușurință și precizie,precum cartofi chips ,mezelurilor, chiar si a fructelor si a legumelor, fără a pierde timpul sau energia. Cu o putere impresionantă de 150W și o lamă de 190 mm din oțel inoxidabil, acest feliator electric este capabil să taie fără efort o varietate de alimente, de la mezeluri și cartofi, până la fructe și legume.
Grosimea de tăiere este reglabilă de la 0 la 18 mm, astfel încât să puteți ajusta feliile în funcție de preferințele dvs. sau de retetele pe care le pregătiți. Funcția de siguranță asigură că feliatorul se va opri automat dacă capacul este îndepărtat, astfel încât să puteți folosi feliatorul cu încredere.
Designul compact și elegant face ca acest feliator electric să fie ușor de utilizat și de integrat în orice bucătărie. Lama din oțel inoxidabil și componentele detașabile asigură că acest feliator electric este ușor de curățat și de întreținut.
Feliatorul electric Zilan este perfect pentru cei care își doresc să gătească alimentele la un nivel profesional, dar în confortul casei lor. Cu acest feliator electric, puteți să tăiați alimentele cu ușurință și precizie, pentru a crea preparate delicioase și apetisante.
Dacă sunteți în căutarea unui feliator electric puternic și eficient, care să vă ajute să pregătiți mese delicioase acasă, atunci feliatorul electric Zilan este alegerea perfectă pentru dvs. Comandați acum și bucurați-vă de alimente tăiate perfect la fiecare utilizare.