Friteuza electrica cu ulei

Cele mai bune friteuze electrice cu ulei selectate pentru raportul calitate-pret.

 

 

Friteuza cu ulei electrica este un electrocasnic de bucatarie care ne ajuta sa prajim rapid si gustos ,fara a fi specialisti in arta gatitului.Are o utilizare  foarte simpla. Uleiul se toarnă în cuvă și se așteaptă să fie încălzit.Uleiul este incalzit de o rezistenta electrica. In functie de model, temperatura poate fi reglata prin comenzi manuale sau cu programe automate. Odata  atinsa temperatura uleiului punem alimentele in cosul de plasa  pe care il scufundam in uleiul incins.La friteutele electrice moderne , uleiul atinge foarte rapid temperatura ideala, iar imersarea alimentelor in ulei clocotit asigura ca gatirea sa fie uniforma si crocanta.Aceasta face ca aceste aparate de gatit sa economiseasca timp .

 

Funcții

Friteuza cu ulei este in general echipata cu  filtre contra mirosurilor neplacute,  un termostat pentru reglarea temperaturii si un cronometru pentru a seta timpul de gatire . Intodeauna trebuie sa verificați nu numai dacă filtrele sunt incluse, ci și dacă sunt ușor de înlocuit.In functie de modele, mai mult sau mai putin avansate.Filtrele pot sa nu fie incluse si trebuie achizitionate separat.

 

Preț

Pentru o friteuza cu ulei  preturile pot varia in raport cu marimea si functiile cu care sant dotate. Modelele mai mari, cu funcții suplimentare precum setarea automată a temperaturii și timpului de gătire, pot depăși 450 de lei.

 

 

Cele mai bune friteuze electrice cu ulei selectate pentru raportul calitate-preț, precum și clasamente și recenzii veți găsi și ghidul de alegere.

 

Marci

Cele mai bune marci de Friteuze  cu ulei:Zilan ,Beper

Beper este o companie care are activitate principala producerea si comercializarea de electrocasnice pentru casa si bucatarie .Are sediul in provincia Verona Italia.In ultimi ani acesta companie a investit enorm in cercetare și selecția celor mai bune tehnologii. Calitatea este o cerință esențială pe piata europeana si diferența pe care o poate face un produs de înaltă performanță.Cateva produse de calitate ale acestui brand:Aparat pentru vata de zahar,,Aparat masaj anticelulitic,Tigaie de facut clatite,aparat pentru omleta ,Cuptor multifunctional Hot Air fryer ,storcator de fructe,Aparat de facut mini placinte/tarte,Cuptoare electrice,Aparat de facut vafe/gofreTensiometru de brat,Tensiometru de incheietura,Aparat pentru prepararea clatitelor,Friteuza cu aer cald,Cuptoare cu microunde,Friteuza cu ulei,Racitoare purificatoare de aer.Inainte de scoaterea produselor pe piata ele sunt supuse unor teste riguroase înainte, după și în timpul producției, cum ar fi testele de durata de viață a produsului ,consum de energie și tensiune ,analiza componentelor chimice și fizice și tensiune.Toate produsele sunt certificate conform standardelor europene

Zilan pe langa aparatele de gatit ca Friteuze cu ulei mai produce:

Încălzitoare și răcitoare:Convectoare, radiatoare, încălzitoare cu cuarț, încălzitoare cu infraroșu, încălzitoare electrice cu gaz, încălzitoare cu ventilator, ventilatoare, răcitoareStorcătoare Fructe , Mașini de ceai, Mașini de cafea, Ceainice.e Gătit:Cuptoare cu microunde, Cuptoare electrice, Plite electrice, Grătare electrice, Tigaie pentru pizza, Friteuze.

Îngrijire la domiciliu:Aspiratoare,Pături electrice Fiare de călcat, .
Pentru casa:Mese de călcat, uscătoare de haine,produse de curățat, uscătoare de haine, scări, baze pentru dulapuri.
Cratite și tigăi:Cratite, oale sub presiune, tigăi,tăvi de copt mașini de cafea, ceainice, … de cafea,
Pentru casa:Mese de călcat, uscătoare de haine,produse de curățat, uscătoare de haine, scări, baze pentru dulapuri.
Chiuvetă și robinet:Chiuvete, baterii, furtunuri de duș.

Friteuza electrica cu ulei marca Zilan si Beper