Robot de bucatarie

Mixer Robot de bucatarie  multifunctional Zilan ZLN1772

CE ESTE UN  ROBOT DE BUCĂTĂRIE

Un robot de bucatarie este un electrocasnic care este util in orice casa in care se gateste.Friteuza , cuptorul electric, plita electrica ,sant aparate de lipsite din o bucatarie moderna care ne ajuta sa gatim cu profesionalism chiar de acasa.. Robotii de bucatarie,in functie de accensoriile incluse, sant incadrati in 3 categorii:.In prima categorie sant robotii obisnuiti care au drept accensoriu blenderul si sant intalniti in majoritatea bucatariilor romanilor.In a doua categorie pune, un tip de robot de bucatarie special conceput pentru prepararea produselor de patiserie si a prajiturilor.Ultima categorie roboti au seturi compete de accensorii si sant numiti si roboti profesionali.Este un aparat destul versatil si simplu de folosit.Are un motor electric care genereaza o miscare de rotatie care se transmite accesoriilor cu care este echipat si functioneaza in interiorul unui bol mai mare sau mai mic. De obicei, poate funcționa la viteze diferite, pentru a se adapta  la sarcinile specifice cu care se confruntă. Poate framanta ,marunteste,Bate ,amesteca,taie si face paste..Un produs recomandat Mixer Multifunctional Zilan 3192

 

CE FACE UN ROBOT DE BUCĂTĂRIE

Un robot de bucătărie poate face multe lucruri, în funcție categoria din care face parte si de accesoriile cu care este echipat.

Robotii obisnuiti care au drept accensoriu blenderul Poate face smoothie-uri de fructe și legume,mâncare pentru copii, milkshake-uri, cocktail-uri și piureuri de legume.

Tipul de robot de bucatarie special conceput pentru prepararea produselor de patiserie si a prajiturilor. Are un bol din plastic sau inox in care poti prapara aluaturile ,cremele si spumele.Acest model de robot vine la pachet cu un tel,o spirala cu un accensoriu  de framantat si unul de facut spuma.Cele mai bune modele.

Robot de bucatarie profesional

Robotii profesionali au seturi compete de accensorii .Au masina de tocat incorporata si ne ajuta la aproape orice.De la prepararea aluaturilor si a supelor crema .la taierea si tocarea carnii pana la cuaratarea si maruntirea legumelor.Poate framanta ,marunteste,bate ,amesteca,taie si face paste.. Face deserturi și înghețată și  aluat pentru pâine și pizza. Aceste sarcini particulare concurează cu mixerul planetar.Este un electrocasnic care este util in orice casa in care se gateste mult si cu placere.

Modelele cele mai avansate pot ghiar sa gateasca. În aceste cazuri, nu este doar o funcție adăugată, ci mai degrabă o suma a multor funcții tipice ale unui robot către producerea unui meniu complet..