Mixer cu bol-Robot de bucatarie

Mixer cu bol sau robot de bucatarie  este un electrocasnic special conceput pentru prepararea produselor de patiserie si a prajiturilor.Un sistem modern de amestecare planetarăcare asigura că toate ingredientele sunt perfect amestecate..Aluat framantat profesional si fara cocoloase-secretul consta in miscarea planetara.Telul se invarte in lurul axei in timp ce intrecul cap se roteste in sens opus acoperind toata suprafata bolului.Astfel aluatul nu se imprastie nu formeaza cocoloase si nu se lipeste pe peretii bolului.

ch

Un mixer cu bol este un echipament de bucătărie care are un bol în care se amestecă ingredientele, iar mixerul are un braț cu pale care se rotesc pentru a amesteca acestea.

Funcții:

Reglarea vitezei: Mixerul cu bol are diferite viteze de amestecare, astfel încât să puteți ajusta viteza în funcție de necesitățile dvs.
Funcție de amestecare: Mixerul cu bol poate amesteca ingredientele până la obținerea unei consistențe uniforme.
Funcție de frecare: Mixerul cu bol poate freca ingrediente precum untul sau brânza pentru a obține o consistență cremoasă.
Funcție de amestecare a aluatului: Mixerul cu bol poate amesteca ingredientele pentru aluat, cum ar fi făina și apa, pentru a obține o consistență uniformă.

Cu un mixer cu bol, puteți i face o gamă largă de activități, cum ar fi:

Amestecarea ingredientelor pentru prepararea diferitelor tipuri de alimente, cum ar fi prăjiturile, checuri, clătite, etc.
Prepararea sosurilor și a dressing-urilor, cum ar fi sosul de maioneză sau dressing-ul de salată.
Frecarea untului sau a brânzei pentru a obține consistența cremoasă dorită.
Amestecarea aluatului pentru diferite produse făinoase, cum ar fi pâinea sau pizza.
Mixarea fructelor și a legumelor pentru a prepara sucuri proaspete.

În general, un mixer cu bol poate fi un ajutor valoros în bucătărie, oferind o modalitate eficientă de a amesteca, freca și prepara diferite tipuri de alimente.

Re

Hurricane Zilan ZLN-3185

Hurricane Zilan ZLN-3185, 1500W Acest model de robot vine la pachet cu un tel,o spirala cu un accensoriu  de framantat. Setul de baza contine : robot de bucătărie cu motor de 1500 watti cu bolul  din oțel inoxidabil,capacul deprotectie antistropire cu deschidere pentru adaugarea ingredientelor si 3 accensorii.Gama de modele completa.

Mixer cu bol-Robot de bucatarie Magazin de electrocasnice