Mixer Multifunctional-Robot de bucatarie

Un mixer multifunctional este un dispozitiv de bucătărie care poate realiza mai multe activități, cum ar fi amestecarea, frământarea, tăierea și măcinarea. Acest tip de mixer poate fi dotat cu accesorii multiple, cum ar fi legătoarele pentru aluat, tăietoarele pentru legume și accesorii pentru măcinat carne.

Funcții:

Amestecarea: Mixerul poate amesteca ingredientele cu ușurință, fie pentru a face aluat, fie pentru a face un smoothie sau o supă.
Frământarea: Legătoarele pentru aluat pot fi utilizate pentru a frământa aluatul pentru pâine sau alte produse de patiserie.
Tăierea: Tăietoarele pentru legume pot fi utilizate pentru a tăia legumele în bucăți mici, ceea ce poate fi util pentru pregătirea mâncării.
Măcinarea: Accesoriile pentru măcinat carne pot fi utilizate pentru a măcina carnea în bucăți mici, ceea ce poate fi util pentru a pregăti mâncăruri precum chili sau hamburgeri.
Cu un mixer multifunctional, se poate realiza o gamă largă de activități în bucătărie, cum ar fi amestecarea ingredientelor, frământarea aluatului, tăierea legumelor.

Funcțiile pot varia în funcție de model și de brand, dar majoritatea mixerelor multifunctionale oferă o gamă diversă de funcții și accesorii pentru a facilita activitățile din bucătărie. De asemenea, acestea pot fi dotate cu viteze multiple și cu un design ergonomic pentru a fi ușor de utilizat și de curățat.

 

Mixer Multifunctional Zilan 3192 este un electrocasnic special conceput pentru prepararea produselor de patiserie si a prajiturilor.Un sistem modern de amestecare planetarăcare asigura că toate ingredientele sunt perfect amestecate..Aluat framantat profesional si fara cocoloase-secretul consta in miscarea planetara.Telul se invarte in lurul axei in timp ce intrecul cap se roteste in sens opus acoperind toata suprafata bolului.Astfel aluatul nu se imprastie nu formeaza cocoloase si nu se lipeste pe peretii bolului.

Hurricane Zilan ZLN-3185

 Zilan zln 3192 este un Robot de bucatarie  si robust cu bol din inox cu capacitate de 4,5 litri, sistem de amestecare planetara,mandrina cu eliberare rapida, carcasa din plastic ABS.Tot Ce trebuie sa faci este sa alegi ingredientele ,sa-i pui accensoriu si sa apesi pe buton.Are un motor puternic de 1.000 Watt si 8 trepte de viteza + functie de impuls
In plus, robotul de bucatarie are o lumina indicativa cu LED.Setul de baza contine : robot de bucătărie cu motor de 1000 watti cu vas din oțel inoxidabil, Accesoriu framantare ,Batator aluat  , Accesoriu tel, 1 capac practic pentru bo

Mixer cu bol-Robot de bucatarie Magazin de electrocasnice