Ventilatoare de camera

Ventilatoare de camera/birou

 

 

Ventilator de camera Turn

Ventilatoarele  de camera sant electrocasnice pentru bucatarie care variaza de la modele clasice la aparate mai complexe,cu telecomanda sau functii ultramoderne. Fiecare alegere, în acest sens, la nevoile utilizatorului individual ,se adaptează la o anumită conformație a locuințe și, de asemenea, la propriul potențial la nivel de buget.

Când căldura crește, cu toții  încercăm să găsim o modalitate a avea o temperatura suporabila în casele noastre sau la locul de muncă.

Principalele tipuri de ventilatoare de camera

 

 

 

Ventilator turn (sau coloana):Este un electrocasnic mai mult  decât un ventilator clasic si se remarcă pentru sistemul actual de creație fără lame rotative si pentru înălțimea sa scăzută, de obicei mai mică de un metru,.In luxmag magazin electrocasnice gasiti o gama larga de modele de racitoare purificatoare de aer.  În versiunea turn, fluxul de aer proaspăt este creat datorită unui motor mic care suge în aer și apoi îl sufla la viteză mare in camera.Este  alegerea ideală pentru cei care caută un ventilator silențios ,emisiile sale de zgomot sunt printre cele mai scăzute.

Ventilator de masă: Portabil cu dimensiuni mici și ușor de manevrat, cu o bază cu un diametru în general între 20 și 31 de centimetri,este perfect pentru reîmprospătarea spațiului în care studiati  sau lucrati.Trebuie tinut la o distanță apropiată și ajustând înclinația verticală pentru a asigura o ventilație optimă.Este printre cele mai ieftine modele  si puteti gasi  diferite marimi .
Ventilator de podea :Ofera performante superioare, reusind sa elibereze un flux de aer puternic si omogen datorita capacitatii de rotatie mai bune si a puterii motorului mai mari . Cu o bază de diametru care poate ajunge la 41 de centimetri, amprenta sa pe sol este mai mare decât un model de masă. Pentru a asigura o eficacitate  optimă de acțiune, ar trebui să fie plasat într-unul dintre colțurile camerei sau în centrul celui mai lung perete.

Ventilator recomandat pentru dormitor

 

Adaugarea unui VENTILATOR DE CAMERA in dormitor produce o briza blanda care ne ajuta sa avem un somn linistit care este vital pentru sanatatea noastra.Un ventilator in dormitor ne poate ajuta foarte mult sa avem o noapte odihnitoare.Ventilatoarele de dormitor se pot folosi si in birou  sau alte spatii de locuit cea ce le face unelte valoroase pe toata perioada anului.Poate fi  ventilator turn , cu picior , sau de tavat dar este recomandat sa aiba cateva functii .

Cronometrul -Functia care ne ajuta sa setam timpul care va functiona aparatul.De ceel mai multe ori nu vrem ca ventilatorul sa functioneze toata noaptea.

Telecomanda-Aproape toate aparetele dintr-o locuinta au telecomanda .Un ventilator cu telecomanda este recomandat mai ales in dormitor.

Nivelul de zgomot -Nivelul de zgomot este foarte important  pentru a avea un  somn linistit

Dimensiuni mici si desing compact– Spatiul este foarte important in orice dormitor.Ventilatorul turn are dimensiuni mici pe podea dar s-ar putea sa nu se asorteze cu modelul dormitorului.

 Marci recomandate

 

Uneori exista  un motiv pentru care   o persoana   preferă să cumpere  de la un brand de renume renuntand la brand necunoscut. Multi dintre noi credem ca  că produsele de marcă oferă produse de înaltă calitate,Cu toate acestea dupa   am petrecut mult timp consultându-mă cu experți din industrie care au ani de experiență  am ales doua branduri: Zilan si Beper.Produsele acestor marci sant realizate din matreiale foarte bune  si au un raport calitate /pret excelent.Calitatea este o cerință esențială pe piata europeana si diferența pe care o poate face un produs de înaltă performanță.Aceste doua brabduri mai produc electrocasnice pentru bucatarie si casa :Aparat pentru vata de zahar,,Aparat masaj anticelulitic,Tigaie de facut clatite,aparat pentru omleta ,Cuptor multifunctional Hot Air fryer ,storcator de fructe,Aparat de facut mini placinte/tarte.Cuptoare electrice,Aparat de facut vafe/gofreTensiometru de brat,,Aparat pentru prepararea clatitelor,Friteuza cu aer cald,Cuptoare cu microunde,.Friteuza cu ulei,Racitoare purificatoare de aer.Inainte de scoaterea produselor pe piata ele  sunt supuse unor teste riguroase înainte, după și în timpul producției, cum ar fi testele de durata de viață a produsului ,consum de energie și tensiune ,analiza componentelor chimice și fizice și tensiune.Toate produsele sunt certificate conform standardelor europene