Ventilator de camera recomandat pentru dormitor

ventilator de camera pentru dormitor

Ventilator recomandat pentru dormitor

Adaugarea unui VENTILATOR DE CAMERA in dormitor produce o briza blanda care ne ajuta sa avem un somn linistit care este vital pentru sanatatea noastra.Un ventilator in dormitor ne poate ajuta foarte mult sa avem o noapte odihnitoare.Ventilatoarele de dormitor se pot folosi si in birou  sau alte spatii de locuit cea ce le face unelte valoroase pe toata perioada anului.Poate fi  ventilator turn , cu picior , sau de tavat dar este recomandat sa aiba cateva functii .In magazinul cu electrocastice pe langa aparte de gatit ca cuptor electric ,friteuza cu aer cald ,robot de bucatarie ,puteti gasi o gama de racitoare si purificatoare de aer

Cronometrul -Functia care ne ajuta sa setam timpul care va functiona aparatul.De ceel mai multe ori nu vrem ca ventilatorul sa functioneze toata noaptea.

Telecomanda-Aproape toate aparetele dintr-o locuinta au telecomanda .Un ventilator cu telecomanda este recomandat mai ales in dormitor.

Nivelul de zgomot -Nivelul de zgomot este foarte important  pentru a avea un  somn linistit

Dimensiuni mici si desing compact– Spatiul este foarte important in orice dormitor.Ventilatorul turn are dimensiuni mici pe podea dar s-ar putea sa nu se asorteze cu modelul dormitorului.

Ventilatoare pentru dormitor- Magazin electrocasnice

 

 

Ventilator turn (sau coloana):Este un electrocasnic mai mult  decât un ventilator clasic si se remarcă pentru sistemul actual de creație fără lame rotative si pentru înălțimea sa scăzută, de obicei mai mică de un metru,. În versiunea turn, fluxul de aer proaspăt este creat datorită unui motor mic care suge în aer și apoi îl sufla la viteză mare in camera.Este  alegerea ideală pentru cei care caută un ventilator silențios ,emisiile sale de zgomot sunt printre cele mai scăzute.

Ventilator de masă: Portabil cu dimensiuni mici și ușor de manevrat, cu o bază cu un diametru în general între 20 și 31 de centimetri,este perfect pentru reîmprospătarea spațiului în care studiati  sau lucrati.Trebuie tinut la o distanță apropiată și ajustând înclinația verticală pentru a asigura o ventilație optimă.Este printre cele mai ieftine modele  si puteti gasi  diferite marimi .
Ventilator de podea :Ofera performante superioare, reusind sa elibereze un flux de aer puternic si omogen datorita capacitatii de rotatie mai bune si a puterii motorului mai mari . Cu o bază de diametru care poate ajunge la 41 de centimetri, amprenta sa pe sol este mai mare decât un model de masă. Pentru a asigura o eficacitate  optimă de acțiune, ar trebui să fie plasat într-unul dintre colțurile camerei sau în centrul celui mai lung perete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.